YTMonster Nedir? Nasıl Kullanılır?

Youtube kullanıcılarının önemli sorunlarından biri olan izlenme, beğeni alma, yorum alma ve abone olunması gibi durumlar oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle ilk zamanlarda ciddi anlamda emek sarf etseniz bile, emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz.Peki hızlı bir şekilde izlenme, beğeni gibi etkileşim alanların izlediği bir yol var mı? Aslına bakarsanız, belli bir kitleniz yoksa oldukça zor bir çaba içerisindesiniz demektir ancak bir yol var!

O yolun adı YTMONSTER. Youtube için hazırlanmış, uluslararası faaliyet gösteren, organik yani gerçek izleyici çekebilen, güvenli ve yaygın bir uygulama. Bu uygulamanın 2 yolu var. Birisi ücretli üyelik içeren yol, diğeri ise ücretsiz yol. Biz size ücretsiz yoldan bahsedeceğiz.


YTMonster Nedir?

YTMonster, size organik izleyici sunar, abone kazandırır, beğeni ve yorum almanızı sağlar.


YTMonster Güvenli Mi?

Organik izleyici çekmesi sebebiyle ve size sunduğu ayarlar sayesinde oldukça güvenlidir. Binlerce youtube kanalı tarafından kullanılmaktadır.


YTMonster Kullanım Klavuzu

Evet, asıl kısma geldik. Öncelikle ytmonster’a üyeolmanız gerekmektedir. Aşağıda verilen linkten kayıt olabilirsiniz.
Büyük boyut için resmin üzerine tıklayınız

Artık ytmonster’a giriş yapabilirsiniz. Dashboard ekranına gelin. Karşınıza yanda görünen ekran gelecek. Sol kısımda menü, orta kısımda krediniz ve alt kısımda bonuslar önemli olan kısımlar. Görünen kısmın sağ tarafından news adlı, duyuruların yer aldığı bir yer daha mevcuttur.

Menüyü tek tek aşağıda inceleyeceğiz. Orta kısma bakarsak, toplam kredinizi görebilmektesiniz. Bu kısım bir diğer deyişle sizin paranızı temsil etmekte. Buradaki kredi miktarı kadar, kendi videolarınız için teklif verebilirsiniz. Tekliflerinizi, menüde yer alan kampanya kısmından yapabilirsiniz.

Üyelik kısmı durumunuzu belirtir. Otomatik kredi kazanma uygulaması sınırı ise aşağıda yer almaktadır. Günlük bonus uygulaması oldukça önemli olan bir kısım. Özellikle izlenme görevinizi yaparsanız ciddi miktarda kredi kazanabilirsiniz. Kazanacağınız krediler size yol, su, ve izlenme olarak geri dönecektir 🙂

Şimdi gelelim menü kısmına. Bu kısmı tek tek inceleyerek, oldukça anlaşılır olmasını sağlayalım. Anlatamadığımız yer olursa lütfen yorum kısmından bize ulaşın.

Büyük boyut için resmin üzerine tıklayınız

Kampanyalarınız: Bu kısım kredilerinizi harcayacağınız kısım. Diyelim ki bir videonuz var ve o video için izlenme almak istiyorsunuz. Elinizde de bir miktar kredi var. İşte o zaman bu kısma girip teklif veriyorsunuz. Peki teklif nasıl verilir?

Resimde gördüğünüz üzere campaign type kısmına gelin, men,den views yani görüntülemeyi seçin. Youtube linkinizi, sizden istediği şekilde yapıştırın. İzlenme süresi yazan kısma gelerek bir süre yazın. Ne kadar uzun olursa o kadar kredi gider. Genelde 30-90 saniye arası tercih edilir ancak karar sizin. Daha sonra izlenme sayısına gelin. Ne kadar izlenme istiyorsanız yazın. Tam bu esnada sağ üstte yer alan teklif maliyetiniz hesaplanacaktır. Eğer istediği kredi, sahip olduğunuzdan fazla ise, şartları biraz azaltmanız gerekecektir. İzlenme süresi kısılabilir yada izlenme sayısı azaltılabilir.

Bu kısmı geçtikten sonra oldukça önemli olan diğer kısma geldik. Ayarlar kısmı. Burada iki adet çentik var. Proxy görüntülemelerini engellemek için paralı üyelik almanız lazım. Bu sebeple ona tıklayamazsınız. Önemli olan kısım da zaten onun altında yer alan advanced settings yazan kısım. Burada yer alan boşlukları doldurmak oldukça yararlı olacaktır ve güvenliğinizi artıracaktır.

İlk boşlukta yer alan yere “1 saatte maksimum kaç kişi izlenme alınsın” sorusunu cevaplamız gerekiyor. Örneğin 50 derseniz, 1 saat içinde 50’den fazla izleyici göndermez. 1 Saatin sonunda yeniden göndermeye başlar ama yine 1 saatte 50 kişi gönderecektir. Böyle böyle zamana yayarak izleyici gönderir.

Diğer boşluk ise izlenme süresi ile ilgili. Diyelim ki 60 saniyeyi seçtiniz. Yukarı kısımda bu seçimi yapmıştınız. Ayarlar kısmına gelince maksimum izlenme süresinde 60 saniye otomatik olarak geçecektir. Siz, burada alt sınırı belirleyeceksiniz. Alt sınır diyelim ki 45 olsun. Sistem, göndereceği izlenmeleri 45 ila 60 saniye arasında gönderecektir. Örneğin bir kullanıcı 47 saniye duracak ve çıkacak, diğer 58 saniye duracak ve çıkacak, bir diğer 51,8 saniye durup çıkacak. Böylece youtube’a tek bir süreden yüzlerce izlenme gönderilmeyecek, çok daha güvenli ve temiz izlenme alınabilecek. Harika değil mi? 🙂

Son olarakstart campaing diyerek teklifinizi aktif edebilirsiniz.

Kredi Kazanma: En önemli kısım burası. Kredi kazanmadan harcayamazsınız, kredi kazanmak için menüden exchange butonuna tıklamanız lazım. Tıkladıktan sonra karşınıza resimdeki gibi bir ekran gelecek. Görüntüleme, beğeni, abone olma ve yorum yapma gibi seçenekler sunulacak. Siz ise bu seçeneklerden istediğinizi seçerek kredi kazanabilirsiniz.

Abone olma, beğenme, yorum yapma kısımları manueldir. Yani tek tek, elinizle yapacaksınız. Sizden şu videoya beğeni ver diyecek ve siz tıklayıp beğeneceksiniz. Karşılığında kredi kazanacaksınız. Bu yol uzun olduğu ve uğraştırdığı için çok fazla tercih edilmiyor ancak boş vaktinizde ciddi birikim yapılabilir.

İzlenme ise oldukça kolay bir yöntem. Yapmanız gereken izlenme kısmına tıklamak. Daha sonra karşınıza resimde gördüğünüz ve alt kısımda yer alan alan gelecek. Client sessions yazan yer kaç tane sistem açabileceğinizi gösteriyor. Yeşil butona basarak en fazla 6 tane açabilme izni vermiş. Burası sizde daha az olacaktır. Yeşil butona basınca karşınıza küçük bir panel gelecek ve üzerinde start stop yazan iki buton olacak. Start butonu basıp bırakın. Otomatik olarak youtube izlenmesi alacak ve her videoda size kredi kazandıracak. Sizin yapmanız gereken hiçbir şey yok.

NOT: Bu kısımda önemli bir paylaşımda bulunmak isterim. Video izleme kısmı internet yiyeceği için bazı önemler almanız gerekebilir. İşte size altın değerinde bir öneri. Mevcut tarayıcınız dışında kullanmadığınız bir tarayıcıyı açın yada internetten indirin. O tarayıcınızdan ytmonster’a girin, diğer yadan bir youtube hesabı açın, orjinal hesabınız dışında bir hesaptan bahsediyoruz. Açtığınız bu yeni hesabı ytmonster için kullanacaksınız. Şifrenizi tarayıcıdan kaydedin ve ytmonster’a girin. Video izlenmesini açın ve izlemeye başlasın. Buraya kadar, ana youtube hesabının kirlenmesini önledik. Gereksiz çerezler sizi meşgul edemeyecek.


İkinci bir adım daha var. Video izlenmesini açtınız. Youtube çalışır vaziyetteyken youtube panelindeki ayarlar kısmına tıklayın. İzlenme kalitesini en alt olana çekin. En düşük kalitede videolar izlensin. Böylece çok daha az internet kullanacaktır. Diğer yadan ise sesi kapatın. Böylece sessiz bir şekilde çalışacaktır.


Son olarak, gece sabaha kadar çalıştırabilirsiniz. Özellikle, kota sorunu olanlar için ay sonları sabaha kadar video izleme ile kredi kazanabilirsiniz. Eğer youtube’dan para kazanıyorsanız, bu izlenmeler size daha fazla para olarak geri dönecektir. Şunu unutmayın ki, ytmonster kullananların çoğu yabancı ağırlıklıdır. Yabancı etkileşim sağlamak, dövizin değerli olduğu şu günlerde size misli ile kazanç sağlayacaktır.

YTMonster Kayıt Ol

2 thoughts on “YTMonster Nedir? Nasıl Kullanılır?

Comments are closed.