Websyndic ile Site Hit Artışı Sağlama – Ücretsiz –

BaC59FlC4B1ksC4B1z-1

Merhaba arkadaşlar, internet sitelerimiz veya sosyal medya hesaplarımızın ziyaret edilmesini hepimiz isteriz. Her ne kadar kendi emeklerimizle bu işi yapmak önemli olsada bazen yardımcı araçlara ihtiyaç duyabiliriz.

İşte bu yazımızda çok güzel bir aracıdan sizlere bahsetmek istiyoru: Websyndic


Çok fazla detaya girip sizi sıkmak, kafanızı karıştırmak istemiyorum, bu sebeple özet geçmek gerekirse; My Account kısmından kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz, my sites kısmından sitenizi veya hit almasını istediğiniz herhangi bir sayfanın (youtube dahil) linkini yazarak buraya ekleyebilirsiniz.

Easy Distribution kısmından kredilerinizin dağıtımını yapabilirsiniz. Earn Credits kısmından ise kredi kazanabilirsiniz. Menüde yer alan diğer kısımlar çok önemli değil.

Earn Credits kısmından kazanacağınız kredileri my sites kısmına gelerek kullanabilirsiniz. Önce add site kısmına istediğiniz bir sayfanın (site adresi, sayfa, youtube linki vs) ekleyerek ayarlamaya başlıyoruz.
Remaining Credits: Bu site için ayırdığınız kredi miktarı. Buraya bu site için kullanmak istediğiniz kredi miktarını girmelisiniz.

Visits Cost:
Bu kısım 1 ziyaretçi başına size maliyeti olan kredi miktarını
göstermektedir. Bazı özelliklerde kredi miktarı arttığı için, seçtiğiniz
özelliklere göre ziyaretçi başı maliyet değişmektedir.

State: Bu kısımdan ziyaretçi gönderimini durdurabilir yada başlatabilirsiniz.

Hide Referer:
Bu kısım gönderilen ziyaretçilerin sitenize geliş sitelerini gizleme
kısmıdır. Burayı daima tik yapın. Gizlemenizi kesinlikle öneririm.
Gizlediğiniz takdirde direkt olarak yani site isminizi girip gelmiş gibi
gözükecektir.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Unique IP: Bu kısım her 24 saatte bir
gelen ziyaretçilerin her birinin farklı ipte olmasını sağlar. Yani eğer
seçmezseniz, sitenize 1 ipten 1 günde birkaç defa ziyaretçi gelebilir,
eğer seçerseniz 1 ipten sadece 1 ziyaretçi gelir. Ancak bu kısmı
aktifleştirdiğinizde kredi maliyetine +1 eklenir.

Visit Duration:
Ziyaretçilerin sitenizde kaç saniye duracağını belirlediğiniz bölümdür.
Her 15 saniyelik artırımda, kredi maliyeti 2 katına çıkar.

Geo-Localization:
Bu kısım ziyaretçilerin hangi ülkelerden geleceğini seçtiğiniz
bölümdür. Tüm yerleri seçerseniz dünya geneli olmuş olur ve maliyeti
olmaz. Fakat ülke seçimi yaparsanız kredi maliyeti 2 katına çıkar.

Visits per hour: Sitenize 1 saatte maksimum ne kadar ziyaretçi gönderileceğini ayarlayabilirsiniz. Herhangi bir maliyeti yoktur.

Visits received: Şuana kadar sitenize gönderilen ziyaretçi sayısını gösteren sayaç.

Visits today: Sitenize bugün gönderilmiş ziyaretçi sayısını gösteren sayaç.

Gelelim nasıl kullanmalı sorusuna. Tik olan yerlere tıklayarak hit kalitesini artırabilirsiniz. Bu size fazladan krediye sebep olsada ziyaretçi kalitesini artırır. Zaman kısmında ise zamanı uzun tutmak avantaj olsada kredi maliyeti ciddi anlamda artacaktır. Özellikle youtube gibi sitelerde zamanı uzun tutmak önemli. Adsense geliri elde etmeyi amaçlıyorsanız, 30 saniye ve üstünü seçmek hesap güvenliğinizi artıracaktır.
Visits per hour kısmından ziyaretçilerinizi zamana yayarak sitenize çekmek daha anlamlı olacaktır. Bir anda yaşanan yığılmalar yerine düzenli hit artışı site kalitesini artırır.
Peki bu sistemi kullanmak size zarar verir mi? Eğer adsense geliri elde ediyorsanız ve elde etmeyi düşünüyorsanız, bu tip programlar banlanma riskinizi artırır ancak IP adresi kısmınında benzersiz IP gibi özellikler ile zaman kısmını geniş tutarsanız, bu ihtimal oldukça azalacaktır. Ayrıca zaman zaman süreyi artırıp azaltmak, arada sistemi durdurup bir süre sonra açmak, her saat sınırlı ziyaretçi ayarlayarak zamana yaymak size avantaj sağlayacaktır.
Kredi kazanmak içinse yapmanız gereken pc’yi açık bırakıp otomatik olarak siteleri dolanmasına müsade etmeniz. Gece açık bırakıp sabah kalktıgınızda 4000-5000 kredi kazanmış olabilirsiniz. Unutmadan söylemek gerekirse ad-block gibi programları kapatmanız önemlidir. Çünkü bazı siteler ad-blok engelleyici kullandığı için siteye girişe izin vermez ve sistem orda takılı kalır. Sabaha kadar boş yere tek sayfada pc’niz açık kalır. Bu sebeple ad-block uygulamasını kapatın, ses kısın ve gerisini ona bırakın.
Ziyaretçi görüntüleme konusunda sıkıntı yaşarsanız, örneğin eksik görüntüleme, bu gibi sorunlar sizin ayarlarınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca youtube gibi siteleri otomatik oynat olarak tutmayıp kapatmış diğer ziyaretçiler sadece sayfayı açacağı için izlenme oranına etki etmeyecektir. Sayıca az olsada 100’de 20-25 gibi etki gösterebilir.
Her türlü yardım için  benimle iletişime geçebilirsiniz.
autosurf

17 thoughts on “Websyndic ile Site Hit Artışı Sağlama – Ücretsiz –

  1. kardeşim yazın çok güzel ve bilgilendirici ama bende ad-block gibi bir uygulama yok ancak earn credits'te bazen donuyor bezen ama işlem normal devam ediyor işlemin sürekli devam etmesi için ne yapmam gerekiyor?

  2. Normalde donmaması lazım ama ad block bazen engelleyebiliyor. Sen de yoksa o zaman tarayıcı ile alakalı olabilir, başka bir tarayıcıda denemeye çalış eğer aynı sorun oluyorsa ayrıca değerlendirmek gerekecek.

    bazı tarayıcılar bir süre sonra hata verebiliyor yada PC'nin uyku modu gibi modları devreye giriyor olabilir, internet bir süre sonra kapanıyor olabilir.

    son olarak, bazen bazı sayfalarda hata veriyor ama bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor, öyle bir problem de olabilir

  3. cevabın için teşekkür ederim… sıkıntı bendeymiş, diğer açılan sayfayı kapatıyordum o yüzden ilerleme sağlamıyordu şimdi anladım sistemini, 2 sayfa açık olacak bir tanesi sitelerin gösterildiği sayfa diğeride websyle'nin sayfası 🙂

  4. merhaba çok bilgilendirici yazılar paylaşıyorsunuz teşekkür ederim ama bir sorunumdan bahsedeceğim size. Bu sitede Available Credits kısmı var en üstte gördüğünüz gibi ve ben earn credits ten ne kadar kredi kasarsam kasayım, available kısmına eklenmiyor bu krediler ve videolarımı izletemiyorum. Bu sorunuma yardımcı olur musunuz

  5. Bir arkadaşımız daha benzer problem yaşamıştı ve sorunun çözümü oldukça basitti. Earn kredi kısmına girip start wiever yazısına tıkladıktan sonra yeni sekmede bir site açılacaktır. Bu açılan site otomatik olarak yenilenecektir ve her yeni site ziyaretiniz için size süresi oranında kredi verecektir.

    Dikkat etmek gereken hususlar şunlar
    1) sadece 1 bilgisayardan açık olmalı ve 1 tarayıcıdan girilmeli. Aksi taktirde sizi siteden atar ama otomatik sistem çalırır görünür. Kredi kazanamazsınız. Bu sebeple tek bir tarayıcıdan ve tek bir bilgisayardan girilmesi gerekiyor.

    2) Auto distribution kısmının yanında yer alan kutucukta çentik olmamalı. İçi boş olmalı. Böylece kredilerinizi hesabınızda biriktirebilirsiniz. Auto distribution kısmında çentik varsa yani seçili ise o halde sizin kazanacağınız kredileri my sites kısmında duran ve "aktif" ( açık ) durumda olan sitelerinize dağıtacaktır.

    Bunun dışında bir debep olmamalı. Denedikten sonra lütfen deneyimlerinizi paylaşın 🙂

    1. Youtube ile website dinamikleri farklı. Youtube bazı IP'leri spam olarak görüp izlenme saymıyor. 100 kadar kişi gelmiş olması lazım diyelim, bunun 30-40'ını görebiliyor.

      Burada etkili olan birkaç faktör daha var.
      1) süre kısa ( sayfa tam yüklenmiyor olabilir )
      2) adblock gibi programların olması etkileyebilir
      3) youtube 48 saat sonra kesin verileri paylaşıyor. İlk etapta eksik hesaplıyor, uzun vade de bakmak lazım.

  6. çalışmıyor
    sitelerim ziyaret almıyor. yani ziyaret
    başlamıyor.

    1. Bir yerde hata yapıyor olmalısınız, şu an sistem çalışıyor. ziyaretçilerin geldiği yeri göstermediği için analizlerinizde görünmüyor olabilir ama hit artışı mutlaka sağlanıyordur.

      My sites kısmından sitenizi eklediğinizde "Remaining Credits" yazan kısma kredi eklemeniz lazım, ayrıca sitenizin "admin" tarafından onaylanması lazım, genelde 12 saat içinde onaylanır.

  7. merhaba web sitemi koydum 323 kredi vardı kullandım dediklerinizi yaptım ama hala ziyaretçi gelmedi yeni açtığım için mi ? bir de 323 kredi kullandım ayrıca 120 kredi biriktim, kazandığım yeni kredi sayısını mı yazıcam sonra tekrar oraya

    1. Merhaba;
      My sites kısmına tıklayıp açılan sayfada add website yazısına tıklıyoruz. Orada yer alan boşluğa “tıklama almak istediğiniz” site adresini yazıyorsunuz.

      Remaining Credits yazan yere kullanmak istediğiniz krediyi yazın. Ziyaretçilerin ne kadar sitede kalacağını belirleyin ve aktif edin. Siteniz youtube gibi herkes tarafından bilinen site ise hemen ziyaretçi kazanırsınız ancak size özel bir siteyse, admin onayı alması lazım. 1 gün içinde siteniz incelenir ve admin tarafından onay verilir. Daha sonra ziyaretçi kazanmaya başlarsınız.

      323 kredi yazdınız ve henüz kullanılmamışsa, 120 krediyi üzerine eklemeniz lazım. 323 + 120 = 443 kredi olarak yazabilirsiniz. Kullanımda olmayan kredinizi, my sites sayfasında üst başlıkta görebilirsiniz. available credits yazısının yanında.

      en üst sağ menü kısmında ise total credits var. Kullanımda olan ve olmayan tüm kredinizi gösterir.

  8. bunun gibi türkiye ülkesini seçebileceğimiz başka bir site var mı acaba?

Comments are closed.