Youtube İçin Abone Kazanma Yöntemleri

Youtube’da uygulanan ve reklam gösterebilmek için en az 10 Bin görüntülemeye ulaşılması gereken kuralda bir değişiklik meydana geldi. Bu değişiklik ile reklam gösterimi oldukça kısıtlanmış duruma getirildi.

Artık 10 bin görüntüleme yetmeyecek, onun yerine son 12 ay içerisinde 4 bin saat izlenme ve 1000 abone şartı getirilecek. Bu kriterleri karşılamayan kullanıcıların reklam gelirleri durdurulacak ve şartları sağlamadıkları sürece geri açılmayacak.

Youtube’da yeni kanal açacaklar içinde geçerli olan bu düzenlemenin amacı Youtube içerik kalitesini artırmak ve spam yayınların önüne geçebilmek. Bu uygulama 20 Şubat 2018 tarihinde tüm kanallar için geçerli olacak.

Bu şartlar altında youtube’dan para kazanmak oldukça zor olacak ve bu şartları karşılamak için birçok yöntemin kapısı çalınacak. Öncelikle bize neyin lazım olduğunu bilmemiz lazım. İlk olarak 4 bin saat izlenme gibi bir sorunumuz var, bu sorunu çözmek bir şekilde mümkün olabilir ancak 1000 abone elde etmek oldukça zor bir durum.

İşte bu yazımızda nasıl abone artışı sağlayabileceğinizi ele alacağız. Kullanacağımız yöntemler %100 başarılı olmasa da size katkı sağlayacaktır. Tarafımdan denenmiş olup olumlu sonuçlar alındı.

İlk yöntem para karşılığı abone satanları bulup onlarla anlaşmak ancak bu makalede bu tür bir bilgiyi paylaşamayacağız. Bu sebeple ikinci yöntem olan bedava abone kasma yöntemine gelelim. Bazı siteler organik olarak abone kasma şansı tanımakta. Sizler girip video izledikçe, videoları beğendikçe, onların kanalına abone oldukça belli bir miktarda kredi veya token kazanıyorsunuz.

Kazandığınız bu kredi ve tokenleri kendi kanalınız için kullanabilirsiniz. Böylece ister izlenme alırsınız ister beğeni ve isterseniz abone kazanabilirsiniz. Tek sıkıntısı ise bazı kullanıcılar bir süre sonra çıkabiliyor ama %50’si bile kalıcı olsa size kazanç sağlayacaktır.

Şimdi bu ücretsiz ve kullanışlı sitelerden bahsedelim. Lütfen denemeden karar vermeyin ve şunu unutmayın, burada paylaşacağımız siteler güvenli olduğu test edilmiş sitelerdir. Bu alanda iş yapan çok sayıda site olduğu gibi bu sitelerin hepsi aynı güveni vermemektedir. Bu sebeple anlattığımız yolu izlerseniz size fayda sağlayacağından şüpheniz olmasın. Son olarak şunu da belirtmemiz lazım, yayınlayacağınız videolar yada sitelerin özgün olması da çok önemli. Bu siteler size sadece katkı sağlar, tek başlarına bir anlamları olmayacaktır.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1) LinkCollider

En detaylı ve kapsamlı olan sitemiz bu. Kendi içinde seviyeleri var ve seviye atladıkça daha fazla kazanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler oldukça basit olup, kullanımı ve arayüzü de oldukça sade.


Detaylı anlatım için buraya bakabilirsiniz: https://simsekblog.com/2017/12/seo-ve-hit-artrma-sosyal-medyada-tannma.html

2) YTMonster

Sadece youtube için hizmet vermekte olup içerisinde izleme, beğeni, abone olma ve yorum attırma gibi özellikleri barındırıyor. Kullanımı basit olmakla beraber günlük 50 video izlemeniz halinde bonus kredi imkanı sunuyor. Otomatik izlenme özelliği sayesinde fazla emek harcamadan kredi kazanabilirsiniz.


Detaylı anlatım için buraya bakabilirsiniz: https://simsekblog.com/2018/10/ytmonster-nedir-nasl-kullanlr.html

3) Websyndic

Sadece görüntüleme olarak kullanılmakta. abone kasamazsınız yada like alamazsınız ancak izlenme almak çok kolay. Geldiği adresi gizlemesi sayesinde nereden gelindiğini gizleyebiliyor ve böylece organik kullanıcı imkanını artırıyor. Kredi kasması kolay , kullanımı kolay.


Detaylı anlatım için buraya bakabilirsiniz: https://simsekblog.com/2017/08/hitartirma.html

4) AddMeFast

Sosyal medyada en geniş özelliklere sahip olan sitelerden birisi. İster sitenize hit kazandırın ister youtube üzerinden abone kasın. Oldukça kullanışlı ve aktif olan bu site ile kazancınızı artırın.

Yukarıda ele aldığımız 4 sitenin de oldukça popüler olduğunu ve birçok büyük site ve kanal tarafından kullanıldığını bilmenizi isteriz. Bu 4 siteye abone olup denemeler yapın, en çok beğendiğinizi yada beğendiklerinizi kullanın. Denemeden karar vermeyin ve doğru adımları izlemeyi unutmayın. Herhangi bir risk oluşmaması için detaylı anlatım kısımlarını lütfen inceleyiniz.

Soru ve görüşleriniz için ister bu sayfanın altında yer yorum kısmını kullanın, isterseniz de yukarında yer alan sitelere referansımızdan girerek bizimle bağlantılı kalın. Herkese kolaylıklar dileriz.

 EKLEME: 06.04.2018 

5) YTUBEY

YTMonster alternatifi olabilecek bir site. Ağırlıklı olarak youtube platformuna yönelik hizmet vermekte. Kazandığınız kredileri kendi youtube kanalınız için kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz: https://simsekblog.com/2018/04/ytubey-nedir.html


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

7 thoughts on “Youtube İçin Abone Kazanma Yöntemleri

  1. güzel içerik ve en önemlisi ModaSky sitesinde youtube videolarını yayınlayarak abone ve görüntüleme sayını doğal bir şekilde arttırma yöntemi.

    1. kazandırıyor ama çoğu geri gidiyor. abone almaktan ziyade izlenme ve beğeni artırarak doğal yoldan abone gelmesini sağlayabilirsiniz.

Comments are closed.