PUBG’yi Ücretsiz Oynama

Son zamanların en gözde oyunlarından olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS yani kısaca PUBG oyuncuların gözdesi olmaya devam ediyor.  Steam üzerinden 70 lira civarından satılan oyun çok sayıda kullanıcıya ulaşsa da daha fazlasının dışarıda kalmasına neden oluyor.

Yakın zamanda mobile versiyonu da çıkan ve google play’den ücretsiz edinilebilen sürümü de mevcut. Tabi oldukça yüksek bir alan (674 MB) ve oyunu çalıştırabilecek bir telefona ihtiyaç duyuluyor.

Peki şöyle yapsak olur mu? Mobile versiyonu bilgisayarımıza yüklesek ve PC üzerinden ücretsiz olarak oynasak?

Evet, bunun bir yolu var. Yapmamız gereken mobile app’leri çalıştırmaya yarayacak bir program. İşte o programın adı bignox.

PUBG Nasıl Ücretsiz Oynanır?

  1. Programı resmi sitesinden indirebilirsiniz: https://www.bignox.com/
  2. Programı pc’ye indirdikten sonra yükleyin ve ana ekran üzerinden googleplaystore’a girin. Buradan google hesabınıza bağlanıp daha sonra PUBG oyununu indirin.
    Not: Eğer google hesabınıza girmek istemezseniz, uygulamayı APK olarak PC’ye indirip daha sonra sürükle bırak yöntemi ile uygulamaya atın. APK olarak indirmek için: TIKLA
  3. PUBG yüklendikten sonra sıra geldi oyunun bignox içinde yüklenmesine. PUBG’a tıklayarak oyunu yükleyin ve kurulumu tamamlayın.
  4. Oyun hazır ve oynamak istiyorsunuz. Klavye kullanarak oynamak için noxplayer’da sağ menüden 2. sırada yer alan klavye simgesine gelin ve klavye kullanımını seçin. İstediğiniz tuşları atayabilirsiniz. ( V tuşu noxplayer için ayrıca işlem gördüğünden bu tuşa atama yapmamak daha iyi olacaktır)
  5. Herhangi bir sorun yaşarsanız, bununla ilgili çözüm sunan şu adrese bakabilirsiniz: https://www.bignox.com/blog/play-pubg-mobile-pc-noxplayer/

Aşağıda yer alan sosyal medya butonları ile bu içeriği paylaşabilir, yorum kısmından soru ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});