Teknoloji gelişiyor ve bununla beraber insanların hayatı da değişiyor. Şimdi de yeni bir kamera karşımıza çıkıyor. Bu kamerayı kullanan ise siz değil, kendisi!
Hower Kamera adı verilen bu uçan alet sayesinde elinizi kullanmadan veya herhangi bir eylemde bulunmanıza gerek kalmadan video kaydı yapabilirsiniz. Kamerayı açın ve bırakın, o sizi takip etsin, programladığınız şekilde video kaydı veya fotoğraf çekimleri yapsın. İşiniz bitince alın, katlayın ve kaldırın.
Özellikleri arasında otomatik takip, protatip ve hafif olması, kaliteli video ve fotoğraf çekme, kendi etrafında 360 derece dönebilme, 4K video ve 13 MP kamera ile foto çekme bulunmakta.
Yüz tanıma sistemi sayesinde sizi kaybetmiyor, tanıyor ve peşinizden ayrılmıyor. Sadece yüzünüzü değil ona bağlı bedenide algılıyor, böylece bisiklet sürerken veya koşarken de takip etmeyi sürdürüyor.

Kullanılan malzemeler arasında fiber karbon olması onu hem hafif hem de sağlam yapıyor. Böylece kırılması gibi bir korkunuz olmazken, yanınızda taşımanız için de bir hayli hafif. [242 Gram ağırlığında]
Video Kayıt Özeliği:
4K: 3840×2160 at 30fps
1080P: 1920×1080 at 30fps
720P: 1280×720 at 30fps

Throw and Balance

Auto Follow

13 Mp and 4K Video

Release and Hover

Panorama

Portable

İnternet Sitesi: https://gethover.com/